Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Läs mer om de cookies vi använder och hur du hanterar dem.

Nyheten publicerad: den 5 januari 2015

Berwalds förskola invigd

I december 2014 invigdes nyrenoverade Berwalds förskola i Gottsunda.

Verksamheten har meddelat att de är väldigt nöjda med den nyrenoverade fina avdelningen som har byggts med förbättrad logistik samt minskad energiförbrukning.

Avdelningarna Måsen och Tärnan har också fått:

  • Dimmer
  • Ledbelysning
  • Grafitgråa innerdörrar som uppfyller Handisams krav för synskadade
  • Tilluftsdon i taken
  • Skoställ i groventréerna
  • Hyllor i avdelningsfärger i kapprummen

Invigning hölls i december 2014.

Allrum i Berwalds förskola

Allrum

Ateljé i Berwalds förskola

Ateljé

Groventré i Berwalds förskola

Groventré