Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Läs mer om de cookies vi använder och hur du hanterar dem.

Nyheten publicerad: den 19 juni 2014

Nya Vänge förskola invigd

Precis lagom till sommarledigheterna invigdes en nyrenoverad och miljövänligare Vänge förskola.

– Sedan februari i år har vi bland annat målat om, lagt in ventilerat golv, anslutit fjärrvärme, bytt fönster och gjort om groventré och kapprum på avdelningarna Solrosen och Gullvivan, säger förvaltare Mathz Ångman. Förskolan har därmed blivit mycket trevligare, miljösmartare och mer tillgängligare vilket bland annat firades med glass till alla barn.

Projektet har hållit tidplanen och Skolfastigheter är väldigt stolta över resultatet.

Kapprum nya Vänge förskola