Frågor om en upphandling

Om du har frågor om en specifik upphandling kan du kontakta 

Pågående och kommande upphandlingar

Alla våra aktuella upphandlingar annonseras hos upphandlingsportalen Kommers. 
Upphandlingar som är planerade för annonsering de närmaste månaderna finns upplagda där under Kommande upphandlingar. Du se en kort beskrivning av vad upphandlingen gäller samt se vem som är ansvarig upphandlare. De flesta av annonseringsdatumen är preliminära och kan komma att ändras.
Om du har frågor om våra kommande projekt eller vill veta mer om hur du kan ställa upp i våra upphandlingar kan du kontakta upphandling@skolfastigheter.se

Mer information om offentlig upphandling

Uppsala Kommun Skolfastigheter AB hänvisar till Upphandlingsmyndigheten, där både LOU och information om LOU finns. På sidan finns praktisk och lättläst information om offentlig upphandling för både leverantörer och beställare.
Övriga länkar:

Överprövning av upphandling

Ansökan om överprövning ska göras hos förvaltningsrätten i den domkrets där den upphandlande myndigheten har sin hemvist, det vill säga oftast den förvaltningsrätt som ligger närmast den upphandlande myndighetens huvudkontor.
Aktuell och komplett information om villkor för överprövning med mera hittar du hos Kammarkollegiet.
Adress och kontaktuppgifter till förvaltningsrätt kan du få via Sveriges domstolar

Pågående upphandlingar

För att se annonserade upphandlingar besök Kommersannons. Observera att du måste registrera dig på portalen. Detta är kostnadsfritt. 

Kommande upphandlingar

Här ser du vilka upphandlingar som är beslutade och ska genomföras. Vi lägger kontinuerligt ut information om fler upphandlingar vartefter beslut tas, så håll utkik! Observera att de annonseringsdatum som anges är preliminära och kan komma att ändras. Om du har frågor som rör upphandling, välkommen att mejla upphandling@skolfastigheter.se